torstai 19. huhtikuuta 2012

Tyynestä on moneksi

Tämä meidän Tyyne on kovin monipuolinen: se on mm. äidin oma käsityöapu, kaikkien tietotekniikkatuki ja herätyskello.

Tässä yhtenä aamuna Tyyne poloisella tais olla nälkä tai sitten se oli vain seurankipeä, joten pakko oli ruveta herättelemään talon väkeä. Ensin märkä viileä kuono emännän suulle ja nenän päähän, sitten päälle puskemista ja kehräämistä. Ja jos vähän vielä peiton alla pyöris. Heräshän se emäntä. Ja sitten sama isännälle. Ja niin sai Tyyne aamupalaa sekä seuraa.

Seuraavana aamuna, kun Tyyne teki saman klo 6:11, aikaansaannos ei ollut sama. Tyyne sai häädön tosi vikkelään sängystä. Puolisen tuntia siinä kissa-neiti touhus kaikkea, naukui ja leikki vähän äänekkäimmällä lelullaan. Jossain vaiheessa kissa hiljeni, tai sitten talonväki oli sen verran väsynyttä, että nukahti joka tapauksessa uudelleen.

Tietotekniikka on Tyynestä erittäin mielenkiintoista. Tyyne tykkää osallistua tähän bloggaamiseenkin. Oliskohan jotain nykyaikaista hiirikissalajia, kun tietokoneen hiiren kursoria jahtaa mokomakin...


Mistä toi hassu ääni tulee...?


Missä se hiiri oikein on?
Ja tokihan kissan pitää olla mukana myös käsitöissäkin. Pari kertaa on sukkalanka ollut yhtäkkiä poikki, vaikka se Tyyne mun mielestä ehti vain lipaista sitä lankaa. Niin ne on hampaat ehtiväiset. Ja tokihan lankoja pitää järjestellä, samoin kuin peiton lappusetkin.

Tyyne hoitaa meidän huushollissa myös vahtikoiran... siis vahtikissan hommat eli toimii yövartijana. Kun isäntä tulee yöllä kotiin, Tyyne kipittää portaille tutkimaan tulijaa ja naukaisee tervehdyksen. Velmu sitä vastoin nukkuu aivan täyttä unta Sennin sängyssä, eikä tiedä maailman menosta mitään.

Osaa Tyyne sitten viettää ihan niitä kissanpäiviäkin...

Mahtaako olla mukava asento?

Palaillaan linjoille, toivottavasti pian.

3 kommenttia:

  1. Ihana Tyyne :) Vähänkö on kerkiäväinen kaveri!

    VastaaPoista
  2. Kissat on kyllä ihania.. :) Siinä läppärin päällä on varmaan mukavan lämmin paikka pikku kehrääjälle! :)

    VastaaPoista
  3. Voihan Tyyne!! :D Olet kyllä aikamoinen kissalikka. Kestämistä Velmulle ja koko perheelle!! :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...