keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Me ollaan bäk!

Eli siis oikein hyvää uutta vuotta kaikille ihan näin alkajaisiksi! Lisääntyvä päivänvalo antaa ihan selvästi emännälle enemmän virtaa, kun jaksaa nyt vähän auttaa tämän bloggailun kanssa.

Meille ei kuulu kummempia, joulu tuli ja meni, vuosikin vaihtui. Jotain kummaa täällä on kuitenkin tekeillä. Isäntäväki kävi kirjastosta hakemassa läjän kirjoja, joista yksi oli tällainen.Mitä ihmettä tämä tarkoittaa? Jotain kyllä kuulin puhuttavan mun hyppimisestä vieraiden tullessa. Ja sitten ne on alkanut valittaa, kun mä haukun. Haukun kuulemma ihan turhaa joillekin mukamas äänille, joita mukamas kuulen ulko-oven takaa. Niitä kuulemma ärsyttää! Ja nyt ne meinaa opettaa mua tavoille! Eikös haukkuminen oo koiran tehtävä, vai? Katotaan nyt, mitä tästä tulee.

Käykäähän muuten kaikki Kipan Blogissa! Siellä on hauska Vuoden hotein miäsmalli -kilpailu käynnissä.edit. Kipan Pajan linkki korjattu!

3 kommenttia:

 1. Moro kamut!

  Eihän kukaan voi haukkua turhaan!!! Miten haukkuminen voi ärsyttää ketään??? Miten vieraita voi moikata, jos ei hyppää samalle tasolle niiden naamojen kanssa??? Tottakai ulko-oven takaa kuuluu ÄÄNIÄ!!!

  Käykääpäs hakemassa kirjastosta se toinen kirja: Mamini vai minä!!! Teitähän on kaksi ja mamia on vain yksi!!!

  T:Bono ja Nasu

  VastaaPoista
 2. Oho minkä tekivät, meinaako ne, että kun luet kirjan niin lopetat haukkumisen? Vähän yksinkertaisia nuo isännät ja emännät vissiin on...
  Terveisin Sulo ja Reino

  VastaaPoista
 3. JESH!!

  Welmu is bäk!! Onneksi valo lisääntyy ja "naapureistakin" kuuluu enempi. Kylläpä teille on kirja hankittu. Meille ilmestyi jouluna kirja "Kouluta koirasi kolmessa viikossa." Kyllä me Velin kanssa naurettiin hännät ihan kippuralla. :) Kirja tosiaan ilmestyi mutta se o viäki uutuudestaan kankia.

  t. Alli ja HOO

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...