perjantai 18. toukokuuta 2012

Tyyne sisustaa

Heipä hei vaan. Kylläpä tuo aika menee siivillä,  vaikka neljällä tassulla tässä vilistelläänkin ;-). Kyllähän me täällä ollaan, eikä aina ihan niin kiltisti... Mutta laitetaas tähän postaukseen vähän kissamaista sisustusta. Ei ihan tuo emännän sisustusmaku täysin täsmää omaani.

Tässä ihan ekaksi eteisen pöytälamppu. Mielestäni se oli liian suoraselkäinen, niinpä tuunasin sitä vähän. Tämän kuvan ottamisen jälkeen tuunasin vielä lisää, ja nyt emäntä on ottanut koko valaisimen pois. Puhuu hankkivansa jonkun tosi raskaan, jota en saa pudotettua...

toim.huom. linssilude nro 1
Ja sitten noi olkkarin verhot. Emäntä puhuu tämän tästä, että jotain noille tarttis tehrä. Mutta ei se sitten oo kovin tyytyväinen munkaan tekemisiin. Oon niihin pientä rypytystä laittanut kynsillä (ja vähän roikkumalla) ja nyt sitten asettelin niitä mielestäni kivemmin...

toim.huom. linssilude nro 2
Ja koska olen tarkka ja siisti kissa, pitää lavuaarin puhtauskin tarkistaa aina silloin tällöin. Nyt tais olla siisti allas tai sitten siellä oli kivat hammastahnajäämät, en muista...

Velmu saa tehdä seuraavan postauksen, sillä on kuulemma aihekin valmiina. Ainoo ettei tuo sen hovivalokuvaaja oo ottanut sille kuvia, kun ne on vähän "huonoissa" väleissä tällä hetkellä. Velmu on aika usein tehnyt viime aikoina kakat sisälle. Ulkona se vaan ihmettelee. Olisko koira-pojalla vähän kevättä rinnassa?

Mutta laitetaas lopuksi vielä toi meidän uusi profiilikuva vielä tähän suurempana. Eikös me vaan ollakin suloisia pieniä karvakamuja?


Mukavaa viikonloppua kaikille ja kiitoksia kaikille täällä piipahtaneille. Ootte ihania, vähän niinku mekin :D

5 kommenttia:

 1. On se kummallista, miten vähän nuo emännät ja isännät ymmärtävät meidän karvaisten sisustusmakua... Ei auta kuin jatkaa niiden opettamista ja kouluttamista, ehkä ne joskus vielä tajuaa! Olen ajatellut, että niille vois antaa vähän namipaloja jos joskus sattuisivat hoksaamaan, miten kivoilta esim. mustat karvat näyttävät ihan tylsän vaaleilla sohvilla ;) Olen sitä mieltä Tyyne, että sisustuksesi näyttää juurikin sopivalta ja tyylikkäältä!
  Terveisin Sulo, labbis, 10 kk

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo Tyyne <3 ja tietty Velmukin!! Vaikka velmuileekin vähän välillä.. ;) Tyyne on selvästi kasvanut ja turkki vaan kaunistuu!! :)

  VastaaPoista
 3. Voi muruja. Tuun pian katsomaan livenäkin.

  VastaaPoista
 4. Moikka Velmu ja Tyyne!! Teillä on siellä näköjään "Huvila ja Huussi"-meininki, kaikki vaan uusiksi. :) Käskekää mamin ostaa ratakiskoista tehty lamppu, jos sitä ottaa päähän Tyynen sisustelu. Et sitä saa, mitä tilaa. :) (Näin sanoi paikallinen eläinlääkäri kun meidän mami tuskaili russelikepposten kanssa.) HAUSKAA KESÄÄ!! PS. Ihana tuo uusi prohviilikuva.

  VastaaPoista
 5. Ohhoh! Sä oot Velmu saanu aikas kissamaisen kamun! =)

  Ja sun kamuhan osaa kuule tuunata. Harjoitus tekee mestarin. :D

  Ja joo-o, kyl te ootte söpöjä.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...