lauantai 20. huhtikuuta 2013

On jäätelö hyvää kun yksin syö...

No ei vais, ei me jäätelöä saada syödä. Mutta on noi raksutkin ihan hyviä varsinkin nyt, kun me saatiin uudet ruokakipot Kipan Pajalta. Sopivat hyvin yhteen meidän vesikipon kanssa. Ja hei, huomatkaa kuppien väritys verrattuna meidän turkkien väriin... Jos ei osata lukea, niin ainakin väreistä voidaan päätellä oikea kippo. Tosin Tyynen ruokakippo on kodarin pöydällä eli siellä ruokailee vain Tyyne. Velmun kippo onkin kodarin lattialla ja siellä ruokailee sitten molemmat ;-).


Kuppi on emännän mielestä sopivan syvä. Se toivoo ettei ruokaroiskeita olis
ihan ympäriinsä mun ruokailun jäljiltä... Me kissathan ollaan niin siistejä!


Tyyne nopea, emäntä hidas. Mutta yhteiskuva kuitenkin...

Ai että on hyviä raksuja!
Kiitos! Mutta eihän sinne vaan jäänyt mitään?
Kaikki hienot kipot yhteiskuvassa

 Ja jottei tämä menis ihan syömiseksi, niin vilautetaanpa Welmumaista Wappumuotia vuodelle 2013. Silvuplee...Mua huvita mikään. Eihän nyt oo edes vappu.
Kraka on Kipan Pajan kevään 2013 mallistosta. Kyllähän tuo iloisen värinen kraka käy myös kaikkiin kesän juhliinkin, joita tosin ei taida olla yksiäkään tiedossa.

Kaunis kiitos Kipalle näistä ihanista kipoista ja krakasta! Emäntä se pääsi kippoja noutaessaan rapsutteleen Kipan koiria Nasua ja Bonoa. Kyllä me heti tiedettiin, vaikkei toi edes kertonut meille. Hajut tuli mukana, joten terkkuja vaan sinne Kipan omille karvakorville!

Kevät on koittanut, lähes kaikki lumet on sulanut meidän pihasta. Vielä on turhan märkää, mutta eiköhän kohta ruveta saamaan kivoja ulkokuvia. Terkkuja kaikille karvakorville! Oottehan muuten muistaneet matolääkkeet?

6 kommenttia:

 1. Thänks! Terkut teille kans!!!

  Arvaas, meiän Kipa on antanu matolääkkeen meille jo viikkoja sitten. Saatiin se ruoan ja kalanmaksaöljyn kanssa, joten hyvin uppos.

  Mää ja isoveikka nähtiin teitsien emäntä. Oli tosi kiva ja saatiinkin paljon rapsuja. =)

  VastaaPoista
 2. Oooooo, hianot kipot!! Kyllä teidän kelpaa. Ps. Kaipa kesällä ny pienen ripun jätskiä saa? T. Alli ja HOO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai me ihan vähän saadaan jätskiä kesällä, ja makkaraakin :)

   Ei muuta kuin tilamaan Allille ja HOOlle omat kipot. Maistuu ruoka paremmalta!

   Poista
 3. Voi mikä ihana pari! Meillä kans on Jack Russeli Pekko, mutta meidän edes menneen kissan kanssa ei kyllä noin hienosti oltu yhdessä vaan juostiin kissa edellä ja Pekko perässä ja välillä toisin päin ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...