tiistai 22. maaliskuuta 2011

Pitkästä aikaa

Heipä hei!

Tulin pitkästä aikaa ilmoittelemaan itsestäni, että hengissä ollaan. Mitään kovin mainitsemisen arvoista ei elämässäni ole tapahtunut. Isäntäväki on tehnyt remonttia ja sairastellut, joten kameran kanssa ei paljoa ole heiluttu.

Olen kasvanut isoksi (kuulemma). Käyn silloin tällöin ihan kunnon lenkillä (siis pitkällä lenkillä). Hampaita on irronnut, nyt puuttuu kulmahampaat. Kynsienleikkuu sujuu jo aika mallikkaasti. Ruoka maistuu hyvältä, mutta miksi ihmeessä sitä tarjoillaan niin vähän ja niin harvoin? Muutamassa sekunnissa olen syönyt nappulat kiposta, ahneeksi minua nimittävät.

Kovasti tykkään leikkiä leluillani ja Sennin kanssa on kiva touhuta. Tosin välillä vielä saatan olla hieman innoissani ja näykkäistä Senniä. Poruhan siitä tulee. Tykkään myös köllötellä sohvalla, mutta se meillä asuva äidiksi nimitetty henkilö ei anna minun siellä olla. Kumma tyyppi.

Kaiken kaikkiaan tällaista normaalia koiranelämää.

Sennin vieressä on hvyä olla

Remonttiapuna

Kevät on ihanaa

Sennin kanssa on mukava myös touhuta


Ihania kevään tuoksuja
Palaillaan asiaan, eiköhän sitä kevään koittaessa asiaakin ilmaannu...

psst. Kävijöitä täällä on käynyt ihan kivasti. Olisi kiva, jos jättäisit ihan pienen merkin käynnistäsi.

1 kommentti:

  1. Oletkin kyllä kasvanut isoksi pojaksi, saisit tulla tänne leikkimään Turon kanssa, siis tuonne ulos! No, kesällä sitten viimeistään mökillä pääsette irroittelemaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...