torstai 21. huhtikuuta 2011

Kevättä kohden

Tai kaipa se jo on kevät =). Meinaa meikäläisellä olla ongelmia tuolla ulkona asioinnin suhteen, kun ei oikein ole enää lumikasoja, mihin asiansa tehdä. Eihän sitä nyt paljaalle maalle osaa kukaan asioitaan tehdä, vai osaako? Tosin nyt on ulkona teiden varsilta paljastunut paljon herkullisia hajuja, emäntäni tosin on tästä kanssani eri mieltä.

Huushollissamme on meneillään pääsiäisen kunniaksi juhlaviikot tai sitten jotain ihan päin vastaista. Papu on nimittäin meillä hoidossa viikon verran. Papu tuli eilen meille kahden aikoihin ja likempänä ysiä vasta rauhoituttiin, hetkeksi. Yöksi Papu vietiin kodinhoitohuoneeseen nukkumaan, pidimme kuulemma liikaa meteliä. Mutta kun Papu ei huolinut mua sen boksiin nukkumaan... Aamulla olimmekin jo hereillä puoli seiskan aikaan. Tämä päivä onkin mennyt pikkuisen rauhallisemmin. Kävimme jopa kimppalenkillä. Emännän mielestä se ei ollut ihan helpoin tehtävä, mutta hengissä selvittiin.


Laitetaanpas lisää viestiä tulemaan pikkuisen tiuhempaan tahtiin, nyt kun pääsen vähän uloskin leikkimään.

Mukavaa pääsiäistä kaikille koirakamuille!

3 kommenttia:

 1. Ou mai... Harmi en oo siä tänä viikonloppuna, kyllä harmittaa kovasti... Ketä mä oikein koitan huijata, muahahhaah, ei käy kateeks :D Vaikka Papu on ylisöpö, näyttää pehmolelulta, Vemmutus jää kyl ny kakkoseks... :)
  ~Lode

  VastaaPoista
 2. Kyllä Sennikin aikaisemmin tykkäs enemmän Papusta, mutta on Papun vierailun aikana vähän korjannut mielipidettään: Velmu kun tottelee paremmin kuin Papu =)

  t. Velmun emäntä

  VastaaPoista
 3. Missäs Velmun päivitykset viipyy? Joko pisut onnistuu ilman lumikasoja ;)?

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...