torstai 9. kesäkuuta 2011

Kesäinen tervehdys

Hei vaan pitkästä aikaa!


Täällä touhuillaan edelleen. On vaan niin touhukasta tämä elämä, ettei bloggailemaan paljon kerkiä. Kesä on tullut ja se on aivan mahtavaa. Paljon erilaisia hajuja ja makuja. Mm. ruoho maistuu suussani erityisen hyvältä. Mitään kummempia ei koiranpäiviini kuulu. Olen saanut ulos uuden koirankopin, todella hienon sellaisen. Tosin en oikein tiedä, mitä virkaa sillä on... Isäntä teki kopin ihan itse, eli kaipa se tarpeellinen rakennus on. Mutta kuten kuvista näkyy, Sennin leikkimökin terassilla on kivempi torkkua. Sieltä kun näkee paremmin joka puolelle.



Sisälläkään en enää joudu asustelemaan karsinassa. Se hävitettiin, kun Senni ja emäntä aloittivat vähän pitemmän loman, eli ovat vahtimassa touhujani aamusta iltaan. Välillä kyllä joudun arestiin kuljetusboksiini, olen kuulemma välillä tottelematon.

Kyllä tämä kesä vain on mukavaa. Toivottavasti pääsen pian taas mökille uimaan. Ja voi kun Papu tulisi seuraksi. Mökillä vain pienten koirien pitää olla varovaisia, kun siellä liikkuu käärmeitä, yäk.

Mutta nyt aurinkoisia päiviä kaikille, muistakaa juoda paljon!


ps. Anulle terveisiä: pissaaminen sujuu jo todella hienosti. Nostan koipeakin niin, että meinaan välillä kaatua =)

2 kommenttia:

  1. Koppi on hieno, koitahan käydä sisällä :) Tosin isännälle terveisiä, ettei ole tehnyt siihen terassia jolla paistatella päivää ;)

    VastaaPoista
  2. Voi mikä suloinen Velmuilija täältä löytyi! Rapsutuksia Pienelle Miehelle :).

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...