perjantai 13. heinäkuuta 2012

Low profile

Täällä on kuulkaas nyt sellainen meininki, ettei meikäläisen suunnitellut postaukset taida ihan äkkiä onnistua. Ollaan kyllä emännän kanssa tuumailtu sopivia kuvia, mutta nyt se mokoma meni ikään kuin lakkoon. Se vetäs nimittäin kävyn nenään. Joo, kävyn, eikä todellakaan mitään pienen pientä hernettä. Mä nimittäin karkasin torstai-iltana. Tää oli jo kolmas kerta puolentoista kuukauden sisään. Parilla ekaa kertaa mä karkasin tohon ihan lähelle tutustumaan naapurustoon. Mutta nyt mä en oikein edes itekään tiedä minne menin. Mut haettiin perjantai aamuna löytökoirien hoitolasta. Tästä asiasta ei nyt kauheasti mun kannata jutella täällä, kun toi yks on vähän möksällään. Eikä sitä kai yhtään rauhoittanut, kun mä vielä tein just pestylle lattialle kakan. Mua kyllä vietiin ulos (HIHNASSA!!!), mutta kun siä sato vettä. En kai mä ehtinyt muuta kuin pikku pisut lorottaa ja sitten sisään. Ja kakkahätä tuli sitten sisällä. En todellakaan oo ton emännän suosiossa tällä hetkellä. Täytyy varmaan pyytää sitä lenkille joku kaunis päivä, josko se sitten vähän rauhoittuis... Sítä mä en vaan ymmärrä, miks Tyyne saa mennä ihan omia polkujaan tämän tästä ja mun pitää pysyä kotipihassa??? Tai sitten ne todellakin vie mua hihnassa, voittekste kuvitella.

Palaillaan, kun tilanne vähän rauhoittuu ;-)


Minäkö tuhma?


Niin ja hei, kiitti kauheesti kaikille täällä käyneille ja viestiä jättäneille. Ootte ihania, tulkaa toistekin...

8 kommenttia:

 1. Voi Velmu minkä teit! Ymmärrän oikein hyvin tuon emännän kiukustumisen tuosta karkaamisesta, se on katsos huolissaan susta ja pelkäsi että sulle sattuu jotain! Ei sillä tavalla parane lähteä kotipihasta, muistatkos miten Turolle kävi viime kesänä??? Ja ei siellä löytökoirahoitolassakaan ehkä ihan hirveän kivaa ollut? No, hyvä kun löysivät sut sieltä ja pääsit kuitenkin onnellisesti takaisin kotiin!

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa lausetta ajattelin kuin edellinen kommentoijakin eli Voi Velmu minkä teit! Se on varmaan toi ikä. Sähän oot ny vajaa pari vuotta. Sitä ei ihan koko ajan ajattele mitä on tekemässä. Onneks kaikki meni kuiteski hyvin ja oot kotona taas.

  Mun olan takana kurkkii pari sun kaveria ja ne on kyl ihan samaa mieltä sun kaa eli on se vähän törkeetä, jos TYYNE saa mennä VAPAANA ja SÄ joudut menee HIHNAS. Ei ihme et tortutki väänsit sisälle. Ihan mielenosoituksellisesti. :D Mut Velmu, kokeile sellasta, et pysyt ihan pihalla vaan, niin sit säki ehkä saat olla taas ihan villi ja vapaa. =)

  Et sä Velmu tuhma oo! Söpö oot ku mikä! Vähän ku aika vielä kuluu, nii menohalut vähenee ja emäntäki leppyy. =)

  Bono ja Nasu täällä vaatii, et lisään sun ja Tyynen plokin mun blogin suosikkiblogilistaan. Taidanpa mennä heti korjaamaan asian. =) Rapsuja teille molemmille!

  VastaaPoista
 3. Velmu, Velmu, Velmu! NYT kannattaa olla kiltisti. Vaikka kuinka ottaisi päähän ne Tyynen seikkailut, niin pysy kotipihalla!! ihan vaan ystävien neuvo! Liian monta surullista tarinaa on karkausleikeistä. Me voidaan hiukka ymmärtää sun emännän hepulin, sillä me oltais kotiarestissa 120-vuotta! T. Alli ja HOO

  VastaaPoista
 4. Velmu! Pysy kotipihassa! Kuultiin juuri LIIAN surullinen tarina auton ja nuoren russeliherran kohtaamisesta. Tuli samantein sun karkausjutut mieleen. t. Mami, Alli ja HOO

  VastaaPoista
 5. Teille on tunnustus meiän plokissa!!! =)

  T:Nasu ja Bono

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille käynnistänne! Erityiskiitos Kipalle, Nasulle ja Bonolle ;-)

  VastaaPoista
 7. Voi Velmua! Minni russeli Päivärinteeltä ihastui kovasti Velmun jakauksen väriin, mutta on sitä mieltä että kurjaa karkailu. Minnin äitykkä ihan kyynel silmässä ajattelee Velmu russelin seikkailuja ennen löytöeläin suojaa ja etenkin yksinäistä yötä siellä. Kuitenkin onnellisena Velmun äitykän puolesta, että taas kotona kainalossa.
  Ja muuten Minnillä on tapana näin syksyisin miihailla kurkien perässä, niin ärsyttävää kun kuvittelee olevansa laulava lintukoira ja että saisi ne linnut vielä kiinni! Harmaita hiuksia saisi vähemmälläkin päähäni.

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...