perjantai 7. syyskuuta 2012

Tunnustus

Jippijaijee! Me saatiin elämämme eka blogitunnustus. Se tuli Kipan blogista Nasulta ja Bonolta, kiitos hirmuisesti.Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi. -tehty
2. Anna tunnustus viidelle (5) suosikkiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla. - tehty
3. Kopioi post-it -lappu ja liitä se blogiisi. - tehty
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post-it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin. - tehty

Me kun ollaan vähän laiskoja bloggailijoita oltu viime aikoina (ja vähän muutenkin), niin me ei ihan hirmu montaa suosikkiblogia olla vielä löydetty. Mutta laitetaan tämä seuraaville blogeille, vaikka olisivatkin jo sen saaneet:

Kapulle
(Kapun elämää -blogiin, jos satut täällä käymään. Sun Vuodatuksen blogi olikin salasanan takana...)

Toivottavasti tuo meidän emäntä antaa meille vähän enemmän blogiaikaa jatkossa, kun me kerran saatiin tuo tunnustuskin. Olis me voitu antaa se kai emännän blogille, kun sillä ei tuota vielä ole, mutta vois olla joku eturistiriita tai jotain...


Mukavaa viikonloppua, yritetään palaillaan eetteriin pikapuoliin!


ja


ps. jos ootte naamakirjassa, niin käykäähän kurkkimassa Radio Aallon seinältä Anna Perhon Golden Puppyn kuva. On meinaan hyvän näköinen koiruus ;-)


2 kommenttia:

  1. Heti käytiin fasebuukissa ja olihan tuo söötti! =)

    T:Nasu ja Bono

    VastaaPoista
  2. Kiitosta vaan tuosta tunnustuksestamisesta. Tuli niin hassu sana että oli vaan pakko jättää se olemassa olemaan. Me ollaan ihan keskenämme kotona kun mami meni yätöihin ja se toinen kaksjalkanen on työreissussa. Jos oltais tää tietty aiemmin niin oltais järkätty teidät siitä melkein naapurista mukaan... meinataan pitää pileeet!! JOU!

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...