keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Synttärisankari

Jee, jee, meikä on sitten 2-vuotias ja näin ollen siis päivänsankari!!! Hulina alkoi, kun emäntä tuli töistä kotiin. Sain piiiitkästä aikaa uuden lelun. Voi mahoton miten kiva lelu onkaan. Pitää sellaista hassua röhnöttävää ääntä eli ei käy emännän hermoille ihan niin äkkiä :).


Mummulta ja Aada-koiralta tuli Tampereelta tuliaisina koiranmakkaraa. Sitä mulle ei normaalisti osteta ollenkaan eli harvinaista herkkua oli näin synttärien kunniaksi tarjolla. Jostain syystä mun makkaran syönnistä ei otettu blogia varten kuvia. Ihme väkeä!

Tiesittehän muuten, että huomenna 4.10. on valtakunnallinen Eläinten Päivä. Sen kunniaksi emäntä osti tänään postimerkkivihkon, vaikkei juurikaan postimerkkejä tarvii. Osaatteko arvata, miksi ihmeessä tuollaisen osti...

kuva Postin verkkokauppa-sivulta

Eipä tässä muuta kuin Hyvää Synttäripäivän jatkoa mulle ja ihan kaikille karvakamuille mukavaa huomista Eläinten Päivää!!!

10 kommenttia:

 1. Päivärinteen Minni neidiltä niiin hyrjasti synttärionnea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minni <3. Mä pidän muuten sua vähän niinku mun tyttöystävänä, meillä vaan on tällainen kaukosuhe. Sä kun oot niin kaunis musta-valkoinen russeli...

   velmu

   Poista
 2. PALJON ONNNNNEEEEEAAAA VAAAAAAAAAAAAN, PALJONNNNN ONNNEEEAAAAAAAAAA VAAAN, PALJON ONNNEEEAAAAAA VELMU, SULLLE TOIIIIVOOOOTEEEETAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!! Paljon rapsuja!

  Mä kattelin noita samoja merkkejä, mutta en sitten ostanut, kun ei saanut pelkkiä russelimerkkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIIITOOOOS PAAAALJOOOON, NAAAASUUUU JA BOOONOO SEEKÄÄÄÄ KIIPPAAAA!

   Meidän emäntä osti ihan siks, kun siinä oli russeli ja tuollainen kilpparivärityksinen kisu. Muut nakertajamerkit menee kuulemma pikaisesti jakoon.

   velmu

   Poista
 3. Vähän myöhässä, mutta sitäkin riemukkaammat onnittelurapsutukset Velmulle! Hienot 2-vuotta täynnä! Ja tosi kivan näköisen lahjankin olet saanut! Onkos jo havaittavissa ns. rauhoittumista, kuulemma 2-vuotiaana alkaa tuo elämä koirilla vähän tasaantumaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllähän tuo emäntä vähän meinas, että hieman olisin rahoittunut. Mutta sitten se väittää, että jotain muita hölmöjä tapoja on tullut tilalle, kuten esmes se karkailu ja turha (?) haukkuminen.

   velmu

   Poista
 4. Kamalasti onnea täältä Parkanosta. pikkasen ollaan myöhässä, mut parempi myöhään jne. Ja oikein hyvää eläinten päivää teille kummallekin!!! T. Mami, Alli ja HOO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kamut! Terkkuja teille ja etenkin sille pikku potilaalle.

   velmu

   Poista
 5. Kuinka mulla on voinut mennä koko karvakamujen blogi ohi???
  No, nyt kävin lukemassa kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään jossei silloinkaan, vai miten se meni. Kiva kun kävit Pepi. Tuuhan joskus toistekin.

   velmu

   Poista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...