lauantai 20. marraskuuta 2010

Hau Hau!

Heipä hei kaikki!

Olen siis lokakuussa 2010 Tampereella syntynyt Jackrusselinterrierin urospentu Velmu. Muutin uuteen kotiini Hämeenkyröön eilen. Perheeseeni kuuluu isännän ja emännän lisäksi pian 5-vuotta täyttävä Senni. Satunnaisesti porukkaan liittyy myös 17-vuotias Lotta ja 13-vuotias Tuomas ja 9-vuotias Bichon Havanais koirapoika Eetu.

Ensimmäinen ilta meni tutustuessa ja ihmetellessä, puolin ja toisin. Yöllä vähän itketti, mutta kunnialla selvittiin. Tänään isäntäni rakensi minulle oman pikkuaitauksen, jossa rauhoituinkin mukavasti päiväunille. Ulkona on kovin kylmä, mutta sinne tuo isäntäväki minua välillä vain vie. Pitäisi kuulemma opetella pissaamaan ulos. Ihmetteleväthän nuo, miksi pisu tulee aina lehden viereen, ei lehden päälle :).

Tässä vielä muutama kuva näin blogitaipaleeni alkuun.


Tässä minä ja neljä velipoikaani.

Sennin kanssa lastenohjelmia katsomassa...Tervetuloa seuraamaan koiramaista elämääni.


5 kommenttia:

 1. Onpa emäntä ollut nopea, nyt jo omat sivut :) Kivat sivut ovatkin, toivottavasti on paljon lukemista jatkossa ;) suloinen poika näytät olevan, tervetuloa tänne meille käymään, leikkimään Turon kanssa! Sennille ja emännälle ja isännälle terveisiä!

  -anu

  VastaaPoista
 2. Ihanat sivut :) Terveisin. Maiju

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi Velmulla, joka onkin ylisöpistys weijari <3

  Mulla on kans oma blogi, jota yritän muistaa sillon tällöin satunnaisesti päivitellä. Kuvia ei ole, kun en ole niitä jaksanut laittaa... enkä viitsinyt opetella.

  Terkkuja Sennille ja rapsuja Velmulle!

  VastaaPoista
 4. Ihanat sivut!
  Ompas tämäkin poika kasvanut siitä kun viimeksi näin silloin kun haimme Maggien kotiin.
  Ja hieno nimikin. :)

  Terveisin, Emän (Maggien) omistaja Anni

  VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...