keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Olen kotiutunut :-)

Ensimmäinen viikko uudessa kodissa alkaa olla kohta täynnä ja hyvin on mennyt, ainakin omasta mielestäni. Kyllä kai tuo isäntäväki on samaa mieltä. Osaan jo tehdä asiani ulos, kunhan vain minut viedään sinne heti unien jälkeen. Osaan ilmoittaa pienellä uikutuksella, milloin olen väsynyt, nälkäinen tai pissahätäinen. Siitä porukat pitävät kovasti. Harmi vaan kun tuolla ulkona on kovin kylmä, eihän siellä voi näin pieni koira olla kauaa. Vaikka kaikkea kivaa tutkittavaa olisikin...
Viime yön nukuin jo kokonaan, en itkenyt yhtään. Katsotaan miten ensi yönä käy. Olen myös rohkaissut mieleni ja uskallan nyt seikkailla yksikseni alakerrassa. Kävin jopa tutustumassa saunaan ;-) - tosin kylmään sellaiseen. Paljon kivoja piilopaikkoja olen seikkaillessani löytänyt.Eipä tässä tämän kummempia. Taidan mennä päiväunille. Kiitos kaikille kävijöille, hurja määrä teitä täällä onkin käynyt. Kommentit lämmittävät kovasti mieltä, joten rohkeasti kommentteja laittamaan.

Terveisiä kaikille tuleville karvaystäville ja muillekin, palaillaan

1 kommentti:

  1. Miten satuinkin käymään heti päivityksen jälkeen ;) On kiva seurata elämääsi näin melkein livenä. Varmasti maailmassa riittää tutkittavaa ja maisteltavaa ja reviiri laajenee yllättävän nopeasti :) Eipä muuta kuin mukavia tutkimusretkiä ja lisää näitä kivoja juttuja sinusta!

    VastaaPoista

Kiitos, kun jätät viestin käynnistäsi! Wuh, wuh ja mjauu...